Relatiecoaching in Apeldoorn of omstreken?| Alcar Coaching Skip to content

Relatiecoaching Apeldoorn

Relatiecoaching

Een relatie loopt niet altijd vanzelf. Het kan sluimerend ontstaan, of plotseling: het gevoel niet meer te weten hoe het verder moet en of je wel met elkaar verder wilt.


Belangrijk is te achterhalen wat dit gevoel veroorzaakt. Welke patronen zitten er in jullie relatie? Spreken jullie elkaars taal nog wel? Vaak zie je dat vooral bij langdurige relaties er onbewuste aannames worden gedaan. Zo ontstaan er verwijten of teleurstellingen die onvoldoende worden uitgesproken naar elkaar.

In een aantal sessies houd ik jullie beiden een spiegel voor (waar het kan met de nodige humor), maar zal ik ook jullie communicatie en bijbehorende emoties ontrafelen. Dit doen we in gezamenlijke of individuele sessies, maar bij voorkeur gecombineerd. Het doel van de relatiecoaching geeft inzicht in je relatie en hoe de situatie verbeterd kan worden.

Kosten per sessie €40,- excl. BTW

Neem vrijblijvend contact met mij op. Samen bespreken we of ik je kan helpen met relatiecoaching. Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

Over Alcar Coaching

Alcar Coaching is gevestigd in Eerbeek, op slechts 15 kilometer van Apeldoorn. Inmiddels bestaat ALCAR coaching bijna 20 jaar officieel. Mijn methode is nuchter, beschouwend, verbindend, waar het kan met humor en bovenal gebaseerd op levenservaring. Uiteraard heb ik mij ook verdiept in diverse coachingsmethoden en literatuur over dit onderwerp.