Het ontstaan van Alcar Coaching

Mijn naam is Hans Berends, ik ben geboren in 1956, getrouwd en vader van 3 kinderen: twee zoons en een dochter (oh ja en opa van een kleinzoon en kleindochter!)
Al op jonge leeftijd kreeg ik te maken met diverse gebeurtenissen, populair gezegd life events, waar ik mee om moest leren gaan. Naarmate ik ouder werd merkte ik dat bekenden én onbekenden mij vaak opzochten wanneer zij hun verhaal kwijt wilden of advies nodig hadden. Zodoende is eigenlijk in eerste instantie gekscherend het idee ontstaan om naast mijn baan, mensen te gaan coachen, maar gaandeweg kreeg ik meer aanvragen en werd ALCAR coaching een feit. 

Inmiddels bestaat ALCAR coaching bijna 20 jaar officieel. Mijn methode is nuchter, beschouwend, verbindend, waar het kan met humor en bovenal gebaseerd op levenservaring. Uiteraard heb ik mij ook verdiept in diverse coachingsmethoden en literatuur over dit onderwerp.

hans-berends_alcar_coaching

Diensten

Op welke gebieden kan Alcar Coaching u coachen?

Werken aan zelfvertrouwen

Samen achterhalen we oorzaken van het ontbreken van zelfvertrouwen.

Relatie

Een relatie loopt niet altijd naar wens. Alcar Coaching helpt te achterhalen wat beide personen nodig hebben om een relatie te laten slagen.

Gezin

Opvoedingsvraagstukken, communicatie binnen het gezin, scheidingsproblematiek: Alcar Coaching helpt zonder te oordelen de harmonie in uw gezin te herstellen.