Het ontstaan van Alcar Coaching

Mijn naam is Hans Berends, ik ben geboren in 1956, getrouwd en vader van 3 kinderen: twee zoons en een dochter (oh ja en opa van een kleinzoon en kleindochter!)
Al op jonge leeftijd kreeg ik te maken met diverse gebeurtenissen, populair gezegd life events, waar ik mee om moest leren gaan. Naarmate ik ouder werd merkte ik dat bekenden én onbekenden mij vaak opzochten wanneer zij hun verhaal kwijt wilden of advies nodig hadden. Zodoende is eigenlijk in eerste instantie gekscherend het idee ontstaan om naast mijn baan, mensen te gaan coachen, maar gaandeweg kreeg ik meer aanvragen en werd ALCAR coaching een feit. 

Inmiddels bestaat ALCAR coaching ruim 20 jaar officieel. Mijn methode is nuchter, beschouwend, verbindend, waar het kan met humor en bovenal gebaseerd op levenservaring. Uiteraard heb ik mij ook verdiept in diverse coachingsmethoden en literatuur over dit onderwerp.

Meer weten over mijn coachingsmethoden en wil je eens onderzoeken of mijn coachingsmethode bij jou past? 

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Of bel direct om te bekijken of mijn aanpak bij je past.
hans-berends_alcar_coaching

Praktische informatie over Alcar Coaching

In de buurt van Apeldoorn ligt Eerbeek en daar is Alcar Coaching. Een klein dorp op korte afstand (20 minuten met de auto) van Apeldoorn.

Alcar Coaching bestaat ruim 20 jaar. Op vele gebieden is coaching mogelijk. Denk aan coaching m.b.t. werk, gezinscoaching, het vergroten van het zelfvertrouwen, rouwverwerking. 

Meer weten over mijn coaching?