Coaching in Apeldoorn en omstreken? | Alcar Coaching Skip to content

Coaching Apeldoorn

hans-berends_alcar_coaching

De kracht van juiste coaching

In de drukte van het moderne leven is het soms moeilijk om het overzicht te behouden. We worden overspoeld door verwachtingen, verantwoordelijkheden en twijfels die ons kunnen verlammen. Maar te midden van deze chaos schuilt een krachtig instrument: persoonlijke coaching.

Ben je opzoek naar coaching in de regio Apeldoorn? Alcar Coaching kan jou op een nuchtere manier helpen. Dit kan op het gebied van werk, je thuissituatie of echt voor jezelf.

Het mooie van persoonlijke coaching is dat het maatwerk is. Geen twee mensen zijn hetzelfde, en dus is geen enkel coachingstraject hetzelfde. Ik zal samen met jou een uniek plan opstellen dat past bij jouw behoeften, sterke punten en doelen. Het draait allemaal om jou.

Er zijn diverse coachingmethoden mogelijk bij Alcar Coaching. De keuze voor een specifieke methode wordt bepaald door jouw vraag en behoeften. Coaching kan op diverse gebieden van toepassing zijn. Denk bijvoorbeeld aan:

Heb je het gevoel hebt dat je vastzit, dat je niet zeker weet welke stap je moet nemen of wil je gewoon groeien? Neem vrijblijvend contact met mij op. Samen kunnen we bepalen of mijn aanpak bij jou past.

Of bel direct om te bekijken of mijn aanpak bij je past.

Hoe werkt mijn persoonlijke coaching?

Stap 1: Vrijblijvend kennismaken

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om kennis te maken met elkaar en om te achterhalen of er een klik is. Die is belangrijk om een succesvol coachingstraject te starten.

step1-img
DSC_8514

Stap 2: Inventariseren coachingsvraag

Samen brengen we in kaart waar de behoefte ligt om aan te gaan werken en op welke manier Alcar hier een rol in kan spelen. Bij meer complexe problematiek kan er gekozen worden voor doorverwijzing naar een gespecialiseerde hulpverlener.

Stap 3: Opstellen coachingsplan

Op basis van de vastgestelde coachingsvraag stellen we samen een plan op waarin het aantal benodigde sessies wordt ingeschat, vorm van coaching wordt bepaald en het uiteindelijke doel wordt vastgesteld.

coaching_plan
coaching_balans

Stap 4: Evaluatie en afsluiting coaching

Aan het einde van het afgesproken coachingstraject evalueren we of het vooraf bepaalde doel voor jou behaald is en met welke handvatten je het geleerde in de praktijk kunt blijven brengen. De ervaring leert dat de oude patronen zich jarenlang hebben ontwikkeld en de nieuwe patronen nog in moeten slijten. Het kan dan ook prettig zijn om na enkele maanden nog eens te reflecteren op hoe het sinds de coaching gaat en eventueel is periodiek een ‘opfrissessie’ mogelijk. 

Wat zijn de kosten voor coaching in Apeldoorn?

Alcar Coaching werkt volledig transparant en is helder over de kosten voor welke manier van coaching dan ook. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is om samen aan de slag te gaan. Of die klik er is, ondervinden we graag in een een kosteloos oriëntatiegesprek

Als de klik er is, is het tarief per sessie van 75 minuten €40,- (excl. BTW).  

coaching_apeldoorn

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd of Alcar Coaching iets voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op

Over Alcar Coaching

Alcar Coaching is gevestigd in Eerbeek. Een kleine plaats op korte afstand (20 minuten met de auto) van Apeldoorn.

Inmiddels bestaat ALCAR coaching ruim 20 jaar officieel. Mijn methode is nuchter, beschouwend, verbindend, waar het kan met humor en bovenal gebaseerd op levenservaring. 

Op vele gebieden is coaching mogelijk. Denk aan coaching m.b.t. werk, gezinscoaching, het vergroten van het zelfvertrouwen, rouwverwerking. 

Laagdrempelig contact opnemen? Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op.

Of bel direct om te bekijken of mijn aanpak bij je past.