Coaching in Apeldoorn en omstreken? | Alcar Coaching Skip to content

Coaching Apeldoorn

coaching_apeldoorn

Coaching regio Apeldoorn en omstreken.

Bent u opzoek naar een coaching in de regio Apeldoorn? Alcar Coaching kan u helpen op diverse vlakken variërend van het vergroten van uw zelfvertrouwen, het verwerken van het verliezen van een dierbare, achterhalen waarom een relatie niet lekker loopt tot weer lekker in je vel zitten op je werk.

Alcar coacht altijd vanuit een nuchtere manier om samen aan de slag te gaan en jou weer op weg te helpen.

Plan gratis een oriëntatiegesprek om kennis te maken om te bekijken of er een match is om samen aan de slag te gaan.

Wat zijn de kosten voor coaching in Apeldoorn?

Alcar Coaching werkt volledig transparant en is helder over de kosten voor welke manier van coaching dan ook. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is om samen aan de slag te gaan. Of die klik er is, ondervinden we graag in een een kosteloos oriëntatiegesprek

Als de klik er is, is het tarief per sessie van 75 minuten €35,-. 

coaching_apeldoorn

Hoe gaat Alcar Coaching te werk?

Stap 1: Vrijblijvend kennismaken

Het eerste gesprek is vooral bedoeld om kennis te maken met elkaar en om te achterhalen of er een klik is. Die is belangrijk om een succesvol coachingstraject te starten.

step1-img
DSC_8514

Stap 2: Inventariseren coachingsvraag

Samen brengen we in kaart waar de behoefte ligt om aan te gaan werken en op welke manier Alcar hier een rol in kan spelen. Bij meer complexe problematiek kan er gekozen worden voor doorverwijzing naar een gespecialiseerde hulpverlener.

Stap 3: Opstellen coachingsplan

Op basis van de vastgestelde coachingsvraag stellen we samen een plan op waarin het aantal benodigde sessies wordt ingeschat, vorm van coaching wordt bepaald en het uiteindelijke doel wordt vastgesteld.

coaching_plan
coaching_balans

Stap 4: Evaluatie en afsluiting coaching

Aan het einde van het afgesproken coachingstraject evalueren we of het vooraf bepaalde doel voor jou behaald is en met welke handvatten je het geleerde in de praktijk kunt blijven brengen. De ervaring leert dat de oude patronen zich jarenlang hebben ontwikkeld en de nieuwe patronen nog in moeten slijten. Het kan dan ook prettig zijn om na enkele maanden nog eens te reflecteren op hoe het sinds de coaching gaat en eventueel is periodiek een ‘opfrissessie’ mogelijk. 

Neem vrijblijvend contact op

Benieuwd of Alcar Coaching iets voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op